Swap-bot Time: August 13, 2020 7:21 pm
www.swap-bot.com

Fives ratings for SagaSuus

Use the controls to the right to show only the ratings you are interested in.

Annitas rated for Verras je partners partner.... m/v on Mar 31, 2011
5
rating
Comment: Hai Suzanne, goed gedaan! Hij was heel erg verrast, vond de boekenlegger mooi en de dropjes zijn al bijna op ;-)
5
rating
Comment: Hoi Suzanne, Ik vind je popje zo leuk en de haarspeldjes die je erbij stuurde dat ik er een hartje voor geef. Ze krijgt een mooi plekje op mijn hobbykamer.
kyroushka rated for Big Fat Envelope September on Sep 16, 2010
5
rating
Comment: Hoera! Een big fat box!!!!! Wat een leuke verrassingen zaten er in, geweldig! Ik ben er superblij mee, je hebt hier echt ontzettend je best op gedaan. Die zelfgemaakte kartonnen zak vond ik heel leuk, ook die glazen sleutelhanger, prachtig. Had je die zelfgemaakt? Zover ben ik nog niet hoor. Prachtige stofjes, heel leuke zelfgemaakte knopen, zaden voor mijn moestuin, het is te veel om op te noemen, hartstikke bedankt!
Response: Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de verrassings-box! Leuk om te horen! De kartonnen zak heb ik niet zelfgemaakt, moet ik er eerlijk bij zeggen hoor. De glazen sleutelhanger wel (het glazen meisje heb ik zelf gebrand, ik brand glaskralen). Ik vond het heel erg leuk om te maken en te verpakken dus ik heb er ook veel plezier aan beleefd. Heel veel plezier met de spulletjes!
CreaCuties rated for la vache qui rit doosje on Sep 8, 2010
5
rating
Comment: WAUW Suzanne, wat heb je daar je best op gedaan! Die kralen zijn prachtig, wat een kunstwerkjes. Lintjes zijn altijd handig, en dat uilenhangertje hangt al aan mijn sleutelbos, geweldig leuk! Knoopjes zijn ook super, mijn eerste door iemand zelf gemaakte knoopjes, echt heel leuk! SUPER SUPER SUPER SUUS! Ik ben er heel erg blij mee, dank je. Jij mag vaker mijn swappartner zijn :D
Response: Ik ben blij dat alles in de smaak gevallen is, dankjewel voor je leuke reactie! Ik vond het erg leuk om voor je te maken en wie weet tot swaps!

Rating Overview

Overall Hearts Stars Hosted
5.0000 4 0 0
Completed Fives Threes Ones
4 4 0 0
Type 1 Type 2 Type 3 Uncategorized
0 1 3 0

Show only: