Swap-bot Time: April 19, 2024 4:41 am
www.swap-bot.com

Kerstornament #1

Launch gallery slideshow

Kerstornament #1
Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:Guusje (contact)
Swap categories: Sewing 
Number of people in swap:10
Location:International
Type:Type 3: Package or craft
Rating requirement:4.85
Last day to signup/drop:September 25, 2011
Date items must be sent by:October 14, 2011
Number of swap partners:1
Description:

Je maakt voor deze swap een kerstornament dat je partner in de kerstboom kan hangen. Maak er echt iets moois van, niet alleen maar twee lapjes stof op elkaar naaien in de vorm van aan kerstboom en dat opvullen bijvoorbeeld. Decoreer, haak, quilt, teken, borduur enz!

De hanger moet verder voldoen aan de volgende eisen:

  • voorzien van een lintje o.i.d. om aan op te hangen
  • profielgebaseerd
  • kleurgebruik en thema zoals door je partner aangegeven onderaan deze swap
  • materiaal stof en/of wolvilt of mixed media
  • synthetische materialen niet toegestaan (behalve voor decoratie, bijv. knoopjes, kraaltjes enz.)

Verder wil ik iedereen die meedoet vragen om in een opmerking onderaan deze swap te vermelden welke kleuren je graag wilt. Staat bijvoorbeeld rood/groen niet in je profiel maar vind je dat voor kerst wel leuk, kun je dat aangeven. Als er figuren/thema's zijn die je echt liever niet ontvangt, mag je dat ook aangeven voor zover dat niet in je profiel al vermeld staat. Vergeet dus niet te kijken bij de opmerking van je partner voordat je aan de slag gaat!

De komende maanden wil ik nog 2 van deze swaps organiseren zodat je tegen kersttijd 3 leuke ornamenten hebt ontvangen.

Foto met dank aan Roxy Creations

Discussion

Guusje 09/11/2011 #

Voor mij liever geen "amerikaanse" kerstdingen zoals kerstmannen, kerstmanmutsen, zuurstokken, sokken enz. Kleuren zoals aangegeven in mijn profiel maar ook zilver vind ik mooi daarbij voor de kerst.

Lise 09/11/2011 #

Hardstikke leuk! Ik hou wel van wat klassieks!

saffiertje 09/11/2011 #

Ik hou van de ouderwetse kerstkleuren... liever geen kerstmannen etc.. ( kan me bij guusje aansluiten) Ben gek op vintage plaatjes en kerst ornamenten, tilda is ook prima!!! Vintage ogende kerstsok is nog wel leuk....

saffiertje 09/11/2011 #

@Lise wat versta je onder klassiek???

8r1id 09/13/2011 #

onze kerstboom heeft rode, paarse, fuchsia en oranje ballen met een marokkaans ogende piek en ik houdt van apart, niet van kerstbomen of kerstmannen bijv.

Romana 09/14/2011 #

Ik heb dit jaar andere kleuren in mijn kerstboom: wit, zilver, oudroze, lichtroze, beige, grijs en mauve... Verder houdt ik ook niet van kerstmannen en boompjes, maar vind dieren, hartjes, cupcakes en ander leuke thema's zoals romantisch en vintage erg leuk! Dat is uitgebreid genoeg toch ;-)

jmvav 09/19/2011 #

ik ben dol op alles wat met kerst te maken heeft onze boom is dan ook een heerlijk rommeltje van allerlei ornamentjes en ballen in alle mogelijke kleuren. Dus voor mijn mag het van alles zijn.

Lise 09/20/2011 #

@Saffietje rood, zilver, groen, goud, kerstmannen, kerstbomen, sneeuwmannetjes, glim en bling, maar niet zozeeer wit, paars, grijs en vogeltjes en dat soort dingen! Handwerk is sowieso fantastisch en al te kritisch ben ik niet :)

Lise 09/20/2011 #

@8r1id Dat is wel een uitdaging ;)

Sproet 09/23/2011 #

Ik houd vooral van simpel ;-)
De zweedse stijl vind ik erg leuk en dan in de 'ouderwetse' kerst kleuren rood - wit - groen. Rendiertjes, sneeuwvlokjes, vogeltjes, denneboompjes, peperkoekhuisjes etc. Liever géén blingbling.

hoodwinked 09/23/2011 #

het zelfde als sproet ( zodat is lekker makkelijk :) ) Maar mag ook wel felle kleuren maar geen stipjes/ruitjes stijl. Ik hou van stoer en natuurlijk en tikkeltje fout.

saffiertje 09/24/2011 #

@sproet Kan ik in mee gaan ik hou ook van die mooie scandinavisch stijl!!! Roze en cupcakes vind ik ook wel leuk in mijn boom!

Sproet 09/26/2011 #

Tis héél erg maar ik ben al begonnen met ornamentjes maken ;-) Wat is dat toch met kerst? Tot swaps!

Madelon 09/26/2011 #

turquoise kleuren in onze boom . er zit van alles in maar het liefste iets schattigs . maar geef vooral je gevoel de vrije loop en veras me maar

estherserne 09/29/2011 #

Nog helemaal mijn kleurtjes doorgegeven. Mijn kerstboom is wit, zilver en ijsblauw

estherserne 09/29/2011 #

Oja, ik houd niet van poppetjes, sneeuwmannetjes, amerikaanse taferelen of iets dergelijks, mijn kerstboom is heel sober, alle ballen die erin hangen, zijn mat en zonder glimmers of iets dergelijks

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: