Swap-bot Time: April 23, 2024 11:26 pm
www.swap-bot.com

Dotee Doll met thema lente

Launch gallery slideshow

Dotee Doll met thema lente
Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:Guusje (contact)
Swap categories: Sewing 
Number of people in swap:12
Location:Regional - Nederland
Type:Type 3: Package or craft
Rating requirement:4.85 (unrated swappers allowed)
Last day to signup/drop:February 20, 2012
Date items must be sent by:April 29, 2012
Number of swap partners:1
Description:

Dotee Dolls zijn handgemaakte poppetjes van ongeveer 8 tot 12 cm hoog, oorspronkelijk bedacht door Dot van Dot's Life and Art". Ze hebben een eenvoudig zacht stoffen of vilten lijfje, meestal zonder armen en benen en met een geborduurd gezichtje. Het eenvoudige lijfje gebruik je vervolgens om de Dotee te versieren. De dotee krijgt een ophanglus en onderaan het lijfje komt een leuke hanger of sliert. Een belangrijke regel voor het maken van Dotee Dolls is dat je ze alleen maar weg mag geven, verkopen is niet toegestaan.

Voor deze swap maak je een lente-Dotee voor je partner. Je kunt de lente tot uiting laten komen in bijvoorbeeld kleurgebruik, m.b.v. een een stofje met een lenteprintje, borduurwerk, een lammetje in de armen van je Dotee enz.

Hoewel het thema (en daarmee grotendeels ook het kleurenschema) vast ligt, is het wel de bedoeling dat je Dotee zo veel mogelijk afstemt op het profiel van je partner. Dus bijvoorbeeld geen geel gebruiken als je partner daar niet van houdt.

Deze swap wordt in de loop van het jaar gevolgd door 3 andere Dotee Doll swaps met thema's zomer, herfst en winter. Je mag ze allemaal doen maar dat hoeft niet. Je kunt ook alleen je favoriete jaargetijde uitzoeken bijvoorbeeld.

Discussion

8r1id 02/17/2012 #

Vergeet niet foto's te plaatsen op de blog: http://dutchswappers.blogspot.com/

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: