Swap-bot Time: February 24, 2021 6:04 pm
www.swap-bot.com

Maak iets voor mijn ...

Launch gallery slideshow

Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:littleZ (contact)
Swap categories: Handmade 
Number of people in swap:11
Location:Regional - Holland
Type:Type 3: Package or craft
Rating requirement:4.90
Last day to signup/drop:March 11, 2012
Date items must be sent by:March 31, 2012
Number of swap partners:1
Description:

Maak iets voor mijn... Vul maar in! moeder, vriend, zusje, baby, auto, haar, werk, fiets ...

Bij deze swap mag jouw swappartner bepalen waar jij iets voor moet maken! Wat je maakt en in welke techniek dat mag jij dan weer helemaal zelf bepalen. Je maakt 1 ding voor de ... van je swappartner.

Regels:

  • het gemaakte moet van goede kwaliteit zijn en netjes afgewerkt. Het hoeft niet heel groot te zijn; zeg dat er ongeveer een half uur tot uur werk in mag zitten en/of een waarde van rond 10 euro moet vertegenwoordigen...
  • het is 'profile based' maar hierbij geldt het comment van je swappartner. Is het (indirect) wel voor je swappartner kijk dan ook naar het profiel!

Extra regel:

Bij het aanmelden van de swap moet je in de comments bij de swap opschrijven voor wat of wie jij graag iets ontvangt (is een swap eis, als je dit niet (goed) doet voor de start van de swap kun je niet meedoen) Geef ook een korte beschrijving met bijvoorbeeld voorkeuren voor kleuren. Voordeel: ik begin dus je kunt vast afkijken ;)

BELANGRIJK! wat je vraagt moet haalbaar zijn, dus geen ingewikkelde of specifieke eisen... Dus geen ' gehaakte blauwe haarband voor mijn nichtje' want je mag er niet vanuit gaan dat je swappartner ook kan haken... Wel goed is 'Maak iets voor mijn nichtje. Ze houdt van sieraden en dingen in haar haar. Ze heeft lang haar met krullen en ze houdt het meest van blauw en van vlinders'

Have fun!

Discussion

littleZ 03/ 4/2012 #

Maak iets voor mijn busje. Mijn busje is een oranje-geel volkswagen campertje uit 1976 waarmee we op vakantie gaan. De bekleding is retro blauw/groen en er zitten een bed, een bankje en een keukenblokje in en er zijn talloze plekken en haakjes waaraan ik dingen kan ophangen...

Kimminita 03/ 4/2012 #

Maak iets voor mijn tuin. Mijn tuin staat vol met potjes, windlichten en ornamenten aan de muur in heel felle kleuren. Dit om een middelands zeegebied gevoel te krijgen.. Er staat een ook enorm konijnenhok in met een ren eromheen waar ik iets aan kan hangen. Ik heb een schuur en een kleine schutting waar iets aan kan. Bomen waar vanalles in kan. Maar dus heel graag iets heel zonnigs en fel van kleur. Ik ben benieuwd!

saffiertje 03/ 4/2012 #

Maak iets voor mijn compassion kindje in Rwanda.Het moet verstuurbaar zijn in een envelop. Het is een jongetje dat met kleine dingen blij is? Als je het makkelijker vindt om voor een meisje te maken , dan kan dat ook voor ons compassion kindje in Uganda. Dit is een 11 jarig meisje. Ook hier geld plat op te sturen in een envelop. Leuk om hen eens te laten verassen door iemand anders!

Guusje 03/ 4/2012 #

Ik vind het idee van Kimminita erg leuk dus ook voor mij: maak iets voor mijn tuin. Onze tuin is natuurlijk, zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen. We proberen zo veel mogelijk vogels, egels en andere dieren te lokken. Moes- en siertuin lopen door elkaar heen, we hebben dat niet van elkaar gescheiden. We hebben een nieuwe veranda waar we dit voorjaar voor het eerst van kunnen genieten. Alle kleuren zijn welkom.

Of...

Maak iets voor mijn vriend Gijs. Hij houdt van Landrovers en antieke trekkers (Deutz, Volvo en John Deere).

IlonaH 03/ 4/2012 #

Maak iets voor mijn jongste zoon, hij heet Martin en hoopt 17 april 6 jaar te worden. Hij is klein voor zijn leeftijd (maat 116 voor de lente/zomer). Hij is gek op honden (we hebben er geen), zijn lievelingskleur is blauw. Hij speelt graag met treinen, auto's en lego.

8r1id 03/ 4/2012 #

@saffiertje hoe oud is je compassionkindje in Rwanda? lijkt me makkelijker om te weten (mocht ik jou loten)

hoodwinked 03/ 4/2012 #

Maak iets voor mijn moeder, ze houdt van blauw en groen tinten, tulpen en ganzen. Haar stijl is landelijk. Ze heeft een enorme tassen tic, heeft eigenlijk altijd wel een sjaaltje om en haakt graag. Ze is een grote vrouw ( 1.80, maat 48 schoenen 42 zodat je een voorstelling hebt en oja ze heeft kort grijs haar. ) Felle koele kleuren staan haar goed. Ze heeft ook iets met opschrijfboekjes of stuurt graag een kaart.

Als je iets voor in huis maakt dan is het handig om te weten, dat mijn vader juist heel erg van geel houdt en ouderwetse gezellige ruitjes.

Ik zou zeggen laat je fantasie de vrije loop.

8r1id 03/ 4/2012 #

Maak iets voor een stoer BBQ-/tuinfeest. Onze tuin is landelijk en groot en er komen vaak mensen eten al het mooi weer is. De tuinbanken zijn erg groot en van steigerhout en we willen de sfeer rondom nog wat stoerder en kleurrijker maken. Leef je uit!!

Sproet 03/ 5/2012 #

Mijn oude Zundapp Roller, scooter uit 1974, heeft iets nodig om 'm op te vrolijken en gezelschap te houden. Hij is grijs en dus een beetje saai nu maar heeft wel weer mooie zwarte bandjes met een creme kleurige streep. Hij is in het bezit van een tassenring, waaraan iets gehangen kan worden en op zijn bagagedrager kan hij ook makkelijk iets kwijt. Zijn naam is Otis ;-)

Annitas 03/ 5/2012 #

Zusje, ze is 33 jaar en houdt net als ik van creativiteit. Komende zomer hebben we samen een moestuin, we zijn al op heel veel cursuusen en workshops geweest o.a. schapenscheren, geitenkaas maken, keramiek beschilderen, zilversmeden, nat en naaldvilten, enz. Zij kan ook schilderen en naaien. Haar vriend is hobby boer en heeft schapen, geiten, kippen, paarden, duiven, konijnen een varkentje, katten enz. Bij hem woont ze de halve week. Nu koinkt het alsof ze redelijk alternatief is, maar dat is absoluut niet zo. Ze houdt van mooie kleding en ging tot voorkort veel uit. Ze werkt bij een kledingmerk op kantoor en zou het liefste een creatief eigen bedrijf hebben

Annitas 03/ 5/2012 #

Nog even een aanvulling, ze vindt veel kleuren mooi mits ze goed gecombineerd zijn, de kleuren die ze zelf aan gaf zijn retro bruin/oranje, blauw en roze (maar niet zoet en lief met roosjes)

Annitas 03/ 5/2012 #

Nog even een aanvulling, ze vindt veel kleuren mooi mits ze goed gecombineerd zijn, de kleuren die ze zelf aan gaf zijn retro bruin/oranje, blauw en roze (maar niet zoet en lief met roosjes)

HoppinUp 03/ 6/2012 #

Maak iets voor mijn handwerkkist!

Ik heb het breien herontdekt, en ik ben de hele familie aan het voorzien van truien. Haken doe ik al jaren. Borduren ook. Ik ben van bijna alles voorzien, maar bewaardingen en hoesjes zijn altijd goed. Zeker als ze in vrolijke stofjes of zo zijn gemaakt.

CreaCuties 03/12/2012 #

iets voor mijn lijf! dus, in mijn haar, aan mijn arm, om mijn nek of aan mijn vinger, maak me blij!

CreaCuties 03/12/2012 #

ik hou van houten en vilten (zie kyroushka's etsyshop voor prachtige kettingen) kettingen. mijn haar is blond, mooie blauwe/grijze tinten, of groen, helemaal top!

IlonaH 04/ 4/2012 #

Oeps, helemaal op sent vergeten te klikken, maar ze zijn afgelopen zaterdag (31 maart) al op de post gegaan!

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: