Swap-bot Time: April 16, 2024 12:02 am
www.swap-bot.com

Boekje uit? Swappen maar! (Deel4)

Launch gallery slideshow

Boekje uit? Swappen maar! (Deel4)
Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:Bloempje666 (contact)
Swap categories: Books 
Number of people in swap:7
Location:Regional - Nederland
Type:Type 2: Flat mail
Last day to signup/drop:April 7, 2012
Date items must be sent by:April 14, 2012
Number of swap partners:1
Description:

Het is alweer erg lang geleden dat ik de vorige swap deed, dus weer de hoogste tijd om elkaar te verrassen met een leuk boek! Het mooie weer komt er ook weer aan en ik zit al te dromen van het lezen van een boekje lekker op het strand of in de tuin... Heerlijk!

Voor deze swap stuur je aan 1 persoon 1 leesboek. Dit boek mag gewoon door de brievenbus heen passen (tot 3 cm dik past door de brievenbus), het hoeft niet een dik boek te zijn (mag wel, als het boek dikker is dan 3cm, kun je hem misschien wel opengevouwen versturen, dan is ie dunner). Dus iedereen heeft 1 swap partner. En als je wil (dit is dus optioneel) kan je dr nog een thee zakje of zo iets te snacken bij doen om iemand extra blij te maken :) Het te versturen boek is senders choice dus er kan geen verzoekje gedaan worden op genre. Je kan eventueel zelf wel in iemands profiel kijken als je dat leuk vind. Men hoeft er zelf geen boek voor te kopen, het idee is om een boek te versturen dat je zelf al hebt gelezen. Hierdoor kan er ook snel worden verstuurd dus geef ik iedereen 1 week de tijd om het boek te versturen.

Het boek moet wel compleet zijn en leuk om te krijgen. Ook moet het in het nederlands geschreven zijn en het moet een leesboek zijn. Geen kinderboek! (het lijkt me vanzelfsprekend, maar ik zet het er toch maar even bij om teleurstellingen te voorkomen)

Als iemand nog vragen of suggesties heeft, hoor ik het graag!

Discussion

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: