Swap-bot Time: April 24, 2024 6:06 am
www.swap-bot.com

Pöytälaatikon siivous

Launch gallery slideshow

Group:Fintastic Swappers
Swap Coordinator:valancy (contact)
Swap categories:
Number of people in swap:2
Location:Regional - Suomi
Type:Type 3: Package or craft
Rating requirement:5.00
Last day to signup/drop:August 16, 2014
Date items must be sent by:August 25, 2014
Number of swap partners:1
Description:

Moi kaikille! Ajattelin luoda tällaisen swapin joka on edullisesti toteutettavissa, mikäli olet sellainen paperitavarahamsteri tai muun kivan tavaran hamsteri. Eli tässä swapissa tutkitaan pöytälaatikot ja yritetään etsiä jo olemassa olevista jutuista sellaista mistä voisi olla omalle partnerille iloa. Toki varta vastenkin saa ostaa jos tuntuu ettei itsellä ole paljoa varastossa tai jos itseltä ei löydy sellaista mikä ilahduttaisi vastaanottajaa. Kuitenkin idea on että omia tarvikkeita saa käyttää kunhan ovat puhtaita ja käyttökelpoisia. Joten lukekaa partnerin profiili ja lisäksi voitte laittaa tuohon alle listan mille teillä olisi käyttöä, esim. nitojaan niitit, kirjeseteistä ylimääräiseksi jääneet kirjekuoret tms. Eli parhaassa tapauksessa pääsemme eroon tavarasta jota emme itse tarvitse mutta joka on aarre toiselle :)

Lähetämme vähintään neljä eri asiaa yhdelle partnerille. Tarkoitus on ilahduttaa, ei lähettää jotain roskaa!

Osallistuaksesi sinun täytyy olla onnistuneesti (arvosana 5) suorittanut vähintään 15 tyypin 2 tai 3 swappia ja ratingisi täytyy olla 5.

Toivottavasti tulee osallistujia ja kaikille mukava kokemus! :)

Discussion

valancy 08/ 5/2014 #

Minun toivelistani:

erilaiset kangaspalat, pienetkin palaset käy. Mielellään ei mitään liukasta kangasta jota on vaikea ommella. Erityisesti retro teemaiset, kirkkaat värit, kauniit. Myös maalaisromanttinen teema käy. Yksivärinenkin kelpaa!

Tarrat (en pidä sellaisista halvan ja rihkaman näköisistä tarroista).

Kirjepaperit. Yksittäiset paperitkin käyvät jos sulla on erilaisia.

Teesuodatinpussit, kahvin suodatinpussit, ulkomailta swappaamasi teepussit mikäli ovat likes-osiossani profiilissa, makukahvi (maistiainen minigrip-pussissakin käy), kaakao, jotain syötävää jota lukee profiilissani, barbin vaatteet ja kengät (jos sulla on turhina vanhoja ja käytettyjä, minulle kelpaa), tosiaan ne nitojan niitit kelpaa myös :D , washiteippi (näytteet tai osittain käytetty rulla kelpaa hyvin), kauniin väriset neulomislangat (jämäkerätkin käy, tykkään neuloa monivärisiä)... en nyt ainakaan muuta keksi. Lisään myöhemmin jos tulee mieleen ja profiilista löytyy lisää tietoa :)

valancy 08/ 5/2014 #

Jaa minulta saa kysyä yksärillä jos haluat tarjota jotain jota et löydä listastani/profiilistani! Ai niin, erilaiset helmet unohtui listasta! Tykkään tehdä koruja. Ja nauhat koruja varten ovat myös tarpeen.

UrsaMinor 08/10/2014 #

Minua kiinnostavat helmet, riipukset ja muu sellainen, mistä voi tehdä koruja. Myös rikkinäisiä koruja voin purkaa osiksi ja käyttää uudestaan. Lasi- tai metallihelmiä, keraamisia helmiä yms, ei niinkään muovihelmiä, elleivät ole jotain erityishienon näköisiä.

Sekalaiset, parittomat ja tylsänväriset tai liian älyttömän väriset hiuspinnit ( niks-naks-pinnit tai nokkasoljet, ei sellaiset jotka vain työnnetään hiuksiin) yms. hiussoljet.

Rintamerkit, rumat ja kuluneetkin, sillä tarkoitukseni on päällystää ne uudestaan esim. kankaalla tai heijastimella. Kunhan se tausta ja neulaosio on ehjä ja siisti!

Käyttämättömät postikortit, kunhan niissä ei ole tekstiä, esim. onnentoivotuksia tai mietelauseita suomeksi.

Profiilia saa kurkkia. Paperiaskartelutarvikkeita en tarvitse. Karkkia saa lähettää aina ;)

UrsaMinor 08/18/2014 #

Laitan lisäksi vielä tarrat (ei suomenkielistä tekstiä, maailmalla yleisemmät kielet käyvät), voi olla vajaita arkkeja

Reilun metrin pätkät kuvioituja nauhoja (yksivärisiä satiininauhoja minulla on liikaakin)

Tekokukat, kangasta/muovia/virkattuja, ei tarvitse olla varsia

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: