Swap-bot Time: March 28, 2024 5:23 am
www.swap-bot.com

Lente in je brievenbus

Launch gallery slideshow

Swap Coordinator:ThePaperLetterBlog (contact)
Swap categories: Paper Goods 
Number of people in swap:7
Location:Regional - Nederland
Type:Type 2: Flat mail
Rating requirement:4.95 (unrated swappers allowed)
Last day to signup/drop:April 3, 2018
Date items must be sent by:April 30, 2018
Number of swap partners:1
Description:

Wie is er nog meer klaar voor de lente?!

Het leek me leuk om een swap te organiseren voor wat lente in de brievenbus! Dit is een swap van ongeveer 50 gram: 2 postzegels dus. Nieuwe swappers zijn welkom, maar ik behoud me wel het recht om mensen eruit te halen die lage of onbetrouwbare ratings hebben.

Wat ga je doen? Versier een envelop met papier, stempels, stickers, tape, tekeningen en wat je dan ook maar kunt bedenken. Je hoeft geen kunstenaar te zijn, maar laat wel zien dat je er tijd in gestoken hebt.

Vul de envelop vervolgens met papier en goodies in een lente thema: denk aan pastel kleuren, bloemen, planten, groene blaadjes, Pasen, kuikentjes… Als het maar bij de lente past. Probeer wat variatie aan te brengen, dus niet alleen maar papier of stickers bijvoorbeeld.

Verstuur alleen wat jij ook leuk zou vinden om te krijgen: geen kapotte, verkleurde, onbruikbare of gratis producten dus.

Doe er een briefje of kaartje bij met de naam van deze swap en je profielnaam, en klaar! Iets zelf maken mag, maar is niet verplicht voor deze swap.

De deadline van deze swap is ruim, zorg er dus voor dat je op tijd verstuurd EN markeert als verzonden. Mocht er iets misgaan, laat het dan even weten.

Vragen? Stel ze hieronder!

Discussion

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: