Swap-bot Time: April 24, 2024 10:49 pm
www.swap-bot.com

Summer Reads + Boekenlegger - Envelop Swap

Launch gallery slideshow

Swap Coordinator:ThePaperLetterBlog (contact)
Swap categories: Bookmarks 
Number of people in swap:5
Location:Regional - Nederland
Type:Type 3: Package or craft
Last day to signup/drop:August 31, 2018
Date items must be sent by:September 30, 2018
Number of swap partners:1
Description:

Hebben jullie ook zoveel boeken gelezen deze zomer? Ik dacht dat dat misschien leuk was voor onze groep! Er zit ook een klein knutselelement bij, maar verder is het een makkelijke swap.

Wat gaan we doen? 1. Maak een lijstje van alle fijne boeken die je afgelopen zomer (of gewoon, in de afgelopen tijd) hebt gelezen. Vermeld de titel, schrijver en welk genre het is. Meer informatie mag, maar hoeft niet. 2. Doe er een zakje van je favoriete thee bij, dat is wel zo leuk voor bij het lezen! 3. Dit vind ik misschien wel het leukste onderdeel: maak een boekenlegger voor je swapmaatje. Dit mag van alles zijn - denk aan een 'gewone' rechthoekige, een vierkante, een 'hoekje' wat je over de hoek van de pagina's kunt schuiven, misschien wel een gehaakte boekenlegger of iets met een touwtje. Laat je creativiteit de vrije loop gaan! Let op: een stuk papier knippen en wat stickers plakken is NIET genoeg. Het hoeft geen kunstwerk te zijn, maar laat zien dat je er echt tijd in hebt gestoken. 4. Schrijf een kort briefje met de swapnaam, versier de envelop en doe er wat simpele goodies bij. Dat mogen washitape samples zijn, stickers, extra thee - etc etc. We gaan voor de 2 postzegels/50 gram, dus kijk gewoon hoe zwaar je swap al is en of je er nog iets leuks bij kunt vinden :)

Vragen? Stel ze gerust! Iedereen mag meedoen, maar ik behoud me het recht voor om accounts met slechte ratings eruit te halen.

Discussion

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: