Swap-bot Time: April 5, 2020 6:36 am
www.swap-bot.com

Cadeautjes voor onder de kerstboom!!

Launch gallery slideshow

Group:Nederlandse Swappers
Swap Coordinator:Katja (contact)
Swap categories: Card Making  Craft Supplies  Seasonal 
Number of people in swap:6
Location:Regional - Nederland
Type:Type 3: Package or craft
Last day to signup/drop:September 30, 2018
Date items must be sent by:December 15, 2018
Number of swap partners:3
Description:

LET OP: ik was vergeten erbij te zetten wanneer je je maatjes moet raten, dus hierbij: je mag je maatjes raten als je de cadeautjes hebt geopend (dus rond kerst). Mocht je dit niet lezen of niet willen is het ook niet erg om eerder te raten. Je kan altijd later teruggaan om iets aan de rating toe te voegen.

Hi swappers,

Kerst komt steeds dichterbij, en het leek mij leuk om een swap te organiseren zodat je straks allemaal cadeautjes onder de kerstboom hebt liggen! Ik weet dat het pas over 3 maanden kerst is, maar ik heb er al heel veel zin in en het leek mij handig om veel tijd voor deze swap te geven, zodat je ook genoeg tijd hebt om cadeautjes voor je maatjes te bestellen, mocht je dat willen. Voor deze swap heb je 3 maatjes. Voor elk maatje besteed je ongeveer €3.- en koop je minimaal 3 cadeautjes (je ontvangt en verstuurt dus in totaal minimaal 9 cadeautjes en besteed in totaal €9,00 exlusief verzending). Alle cadeautjes moeten dus nieuw en gekocht zijn. Daarnaast maak je zelf nog een kerstkaart voor je maatjes (bijvoorbeeld in de vorm van een snailmail, pocket letter of zine).

Zelf heb ik al heel veel kerst spulletjes, dus de cadeautjes hoeven niet in kerst thema te zijn. In plaats daarvan moet je een reactie onder deze swap achterlaten met daarin een aantal thema's die je leuk vindt (minimaal 3, denk bijvoorbeeld aan kleuren of dieren die je leuk vindt, kerst, botanisch, vintage, kawaii, enz.) Er is geen maximaal aantal thema's en je maatjes zijn niet verplicht om van elk thema iets te sturen, maar probeer dingen te vinden die in elk geval bij 1 van de thema's passen. Deze swap is dus gebasseerd op de profielen en berichten van je maatjes, dus je hoeft niet alleen maar naar de reactie te kijken.

Pak alle cadeautjes leuk in en doe de kerstkaart in een envelopje, zodat je maatje zelf kan kiezen wanneer ze die gaat openen. Doe in elk cadeautje een klein briefje met de naam van de swap en je eigen naam, zodat het makkelijk is om elkaar te beoordelen. Omdat we natuurlijk rond december verzenden kan je de Decemberzegels gebruiken. Mochten je swaps zwaarder zijn dan 50 gram, kan je ze ook in meerdere delen sturen (als je dat wilt, soms wordt het daardoor juist duurder) maar zorg dus wel dat in elk cadeautje een briefje met je Swap-bot naam en de naam van de swap zit. Ik hoop dat het duidelijk is en zo niet mag je me altijd een berichtje sturen!

Nog even voor de duidelijkheid, je mag de cadeautjes die je koopt uit de verpakking halen, om bijvoorbeeld verzendkosten te besparen. Je mag niet bijvoorbeeld een rolletje washi tape kopen van €1 en dan vervolgens alleen een sample geven, of 3 rolletjes kopen voor €1 en er maar 1 geven, tenzij je er maar €0,33 voor rekent en dus nog meer cadeautjes koopt. (het komt er dus op neer dat je alles wat je van die €3 koopt aan je maatjes moet geven. Waarschijnlijk ligt dit voor de hand, maar ik heb wel eens gehad dat iemand dat verkeerd had begrepen en alleen een paar losse stickertjes stuurde die van een velletje af waren geknipt, dus ik wilde even zeker weten dat dat nu niet ging gebeuren).

Veel plezier!

Discussion

Jcqln 09/19/2018 #

Hou van pastelkleuren, schattige ansichtkaarten/plaatjes (Belle and Boo, studio Inktvis zoiets), mopshonden.

Katja 09/19/2018 #

Thema's die ik leuk vind: planten (vooral cactus en monstera bladeren), olifanten, galaxy (met sterren en planeten), tropisch/zomer (palmbomen, flamingo, ananas, enz.) en reizen (luchtballonnen, camera's en spulletjes voor in mijn reisdagboek). Mijn lievelingskleur is turquoise/aqua. Ik houd niet van vintage. Veel succes!

oetje72 09/19/2018 #

Ik ben gek op de combinatie zwart en roze. Wat ik leuk vind om te ontvangen: stickers, mooi papier, washitape. Thema maakt me niet uit.

TinySleepyfox 09/19/2018 #

Thema's die ik tof vind, katten, galaxy, maan cyclus, rainbows <3 wat ik tof vind om te ontvangen nou uhm artist trading card stuff, schrijf papier wil je meer ideeën kijk dan even op m'n profiel ik heb een hele lijst :D

annedekker99 09/20/2018 #

Mag je het nieuw gekochte cadeatje uit de verpakking halen om het briefpost te maken? Voor een setje washitape bijvoorbeeld.

Katja 09/22/2018 #

Je mag het uit de verpakking halen, zolang je het ook maar weer leuk inpakt ;) Het is niet de bedoeling om een sample van de washi tape te maken, maar ik denk dat je bedoeld dat je een setje met meerdere koopt en ze dan los verpakt? Dat mag namelijk wel omdat het dan inderdaad makkelijker door de brievenbus past.

annedekker99 09/22/2018 #

Dat was inderdaad wat ik bedoelde

Moni 09/22/2018 #

Leuk! ik vind leuk: cactus, ananas, flamingo, lama's, unicorns, vintage, roze, turquoise, ijsjes, kawaii, thee

Selenaa90 09/27/2018 #

Leuk!! Ik hou van de kleuren roze, goud en pastelkleuren. Wat ik leuk vind om te ontvangen: stickers, leuk papier, washi, die cuts dingen voor snail mails te maken. Thema's: zomer, Unicorns, mermaids verder vind ik het leuk om verrast te worden. Ik hou alleen niet zo van vintage.

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: