Swap-bot Time: April 26, 2024 3:48 am
www.swap-bot.com

Losse thee in een mooie envelop

Launch gallery slideshow

Swap Coordinator:ThePaperLetterBlog (contact)
Swap categories: Crafts 
Number of people in swap:3
Location:Regional - Nederland
Type:Type 3: Package or craft
Last day to signup/drop:June 11, 2020
Date items must be sent by:July 11, 2020
Number of swap partners:1
Description:

Dag lieve allemaal! Ik heb al even geen swaps meer georganiseerd, maar ben op de achtergrond nog wel aanwezig ;) Heel veel dank ook aan Tessa, die zoveel leuke swaps host in de groep!

Ik ben zelf erg fan van losse thee (dus die koop je zonder theezakjes, en daarna schep je de thee in een zeefje of theebal etc) omdat de simpele theezakjes vaak plastic en extra afval bevatten. Losse thee heeft ook vaak veel meer smaak, en het zetten van deze thee is voor mij een fijn moment. Het leek me dus leuk, om er een swap van te maken!

De regels:

  • Schep 3 verschillende smaken thee in 3 nieuwe, aparte zakjes. Dit mag van elk merk/soort zijn: theebloemen zijn bijvoorbeeld ook heel leuk. Zo lang het maar niet oud is natuurlijk.

  • Nieuwe papieren zakjes/envelopjes werken het best, omdat plastic vaak smaak afgeeft. Schep per soort genoeg voor 1 grote kop thee (dit kan per thee verschillen: bij hoge kwaliteit thee heb je bijvoorbeeld vaak maar 'n kleine theelepel nodig). Het hoeft niet in een theezakje, omdat veel mensen een zeefje gebruiken.

  • Label de smaken duidelijk, en doe er een briefje bij. Hierop schrijf je de swap naam, jouw naam en de instructies voor het zetten vd thee (heel simpel, vaak staat de temperatuur/hoe lang op de verpakking). Een verhaaltje mag natuurlijk ook!

  • Versier de envelop. Gebruik zeker 4 verschillende materialen (papier, stempels, verf, tape, servet, plaatje, tekening of handlettering etc) maar maak het jezelf niet al te moeilijk. Zet een kop thee, en begin rustig aan het versieren. Als de ontvanger maar iets vrolijks ziet bij het openen vd brievenbus ;)

De swap is senders choice. Het kan dus zijn dat je thee ontvangt die niet je smaak is. Wel mag je in de comments schrijven waar je blij en minder blij van wordt, wie weet kan de verzender de swap erop aanpassen (Ik word minder blij van fruit thee, maar heel blij van alles met vanille bijvoorbeeld).

Iedereen mag meedoen, maar ik behoud me wel het recht mensen te weigeren als je onverklaarde slechte ratings hebt of bijvoorbeeld vaker niet/te laat verzonden hebt. Bij vragen kun je me altijd een berichtje sturen, of je vraag hieronder plaatsen :) De swap heeft een lange looptijd, maar mocht het je toch niet lukken op tijd te verzenden dan stuur je even een berichtje naar de ontvanger. Veel plezier!

Discussion

ThePaperLetterBlog 05/20/2020 #

Ik word dus blij van thee met vanille, minder blij van fruit thee. Vooral niet van bessen of andere zure thee :p

Tessssssa 05/23/2020 #

ik heb een hoop losse thee van mijn moeder gekregen, allemaal mooi in voorraad doosjes, ik heb dus geen verpakking meer waar op staat hoe veel, hoe heet en hoe lang...

ThePaperLetterBlog 05/25/2020 #

Bij veel soorten thee kun je het ook online vinden, als je de soort weet! :) En als het echt niet te vinden is is het ook geen ramp.

ThePaperLetterBlog 05/25/2020 #

Als ik het niet weet gebruik ik altijd water van ongeveer 85 graden (minuutje of 2 af laten koelen na de waterkoker dus :P) en dan een theelepel of meer. Hoe lang hangt ook erg af van persoonlijke smaak natuurlijk.

Tessssssa 05/30/2020 #

Ik ben geen fan van the met citrus vruchten, en pure rooibos.

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: