Swap-bot Time: May 1, 2024 2:12 pm
www.swap-bot.com

LENTETUIN APRIL GOEDE SWAP

Launch gallery slideshow

LENTETUIN APRIL GOEDE SWAP
Group:Dutch Zentangle Swappers
Swap Coordinator:Daantje1995 (contact)
Swap categories: Art 
Number of people in swap:8
Location:International
Type:Type 3: Package or craft
Rating requirement:0.00 (unrated swappers allowed)
Last day to signup/drop:April 4, 2022
Date items must be sent by:April 30, 2022
Number of swap partners:1
Description:

Deze keer gaan we op een witte zendala werken. De Diameter van een zendala is ongeveer 10,9 cm.

De verzender: Maakt in het midden het patroontje Chainey. Let op dat je deze niet te groot maakt maar ook niet te klein. Let er op dat er genoeg ruimte over blijft voor het tekenen van andere tangles. De cirkel in het midden van het patroontje Chainey geef je een kleur naar keuze. Zie het voorbeeld op de foto + potloodlijn.

Je kiest een van de helften waar jij in gaat tangelen. Het maakt niet uit als je een klein beetje over de helft heen tangeld maar niet te veel want het andere gedeelte is voor de ontvanger.

Je gaat op de helft welke jij hebt uitgekozen met de patroontjes pokeleaf en panziola aan de slag. Deze keer gaan we ook met kleuren aan de slag. Voor de pokeleaf gebruik je groen, lichtgroen of een combinatie van beide. Voor het patroon Panziola gebruik je geel en paars en eventueel wat oranje.

Je voegt nog minimaal 2, maximaal 3 patroontjes naar keuze toe. Wat je hier mee doet is helemaal vrij spel. Misschien wil je deze zwart wit laten, of met een gelpen aan de slag. Alles is prima.

De ontvanger: Jij gaat met de overgebleven helft aan de slag.

Ook jij gaat met de patronen pokeleaf en panziola aan de slag. Voor de pokeleaf gebruik je groen, lichtgroen of een combinatie van beide. Voor het patroon Panziola gebruik je geel en paars en eventueel wat oranje.

Ook hier geld: Je moet nog minimaal 2, maximaal 3 patroontjes naar keuze tangelen. Wat je hier mee doet is helemaal vrij spel. Misschien wil je deze zwart wit laten of ga je met een gelpen aan de slag. Leef je uit en enjoy!

LET OP: Maak een foto voordat je de tile op de post doet. Je hoeft deze nog niet online te plaatsen want dan is de verassing een beetje weg. Plaats je foto in de reacties van je swappartner die het eindresultaat uiteindelijk heeft gepost.

Veel plezier en ik ben benieuwd naar de resultaten!

Discussion

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: