Swap-bot Time: April 28, 2024 4:57 am
www.swap-bot.com

Weblog swap

Launch gallery slideshow

Weblog swap
Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:littleZ (contact)
Swap categories: Email 
Number of people in swap:9
Location:Regional - Holland
Type:Type 3: Package or craft
Last day to signup/drop:February 18, 2010
Date items must be sent by:February 21, 2010
Number of swap partners:5
Description:

De meesten van ons hebben geloof ik wel een weblog dus laten we linkjes met elkaar ruilen. Dit is een leuke, snelle swap bedoeld om je aantal afgeronde swaps, je rating en de bekendheid van je blog te boosten ;)

Iedereen krijgt 5 swap partners. Bekijk de weblog van je swap partners en plaats een link naar hen op jouw blog (De link moet wel in de sidebar staan en niet in een post. Aanmelden als volger mag ook maar geldt niet als een link en je moet in dat geval dus ook nog een link toevoegen (ivm findability via google en zo ;).

Laat een leuk bericht achter op de blogs van je partners voor hartjes.

Als je meer blogs hebt; laat dan in de opmerkingen even weten met welk blog je mee doet met deze swap.

Iedereen is welkom ongeacht je rating (mooie kans om die weer op te krikken als dat nodig is) en newbies zijn uiteraard ook weer welkom.

Let op: na het toewijzen van de partners heb je 2 dagen om de swap te voltooien. Mocht er iets zijn (vakantie of zo) laat dat dan even weten in een berichtje bij deze swap.

Happy Swapping!

Stuur je swap partners even een berichtje wanneer je de links op je blog hebt geplaatst

Discussion

littleZ 02/14/2010 #

Ik heb twee blogs en ik doe mee meet littlezhandmade.blogspot.com

Guusje 02/14/2010 #

Goed idee maar ik heb geen weblog dus kan helaas niet meedoen.

ViolaOdorata 02/14/2010 #

misschien dat iedereen ook vast een linkje kan posten naar een eventuele banner de gebruikt mag worden om te linken. Zelf vind ik dit namelijk mooier staan dan een tekst linkje.

mijne is http://www.viola-odorata.nl/wwwtest/data/mediablocks/1__6ms1.rvf35.jpg

ViolaOdorata 02/14/2010 #

de mijne:

http://www.viola-odorata.nl/wwwtest/data/mediablocks/1__6ms1.rvf35.jpg

ViolaOdorata 02/14/2010 #

aarrrg, in preview laat ie de link wel zien, en nu weer niet :-s Te lang denk ik. http://www.viola-odorata.nl/wwwtest/ en dan bij links kijken, kan je onderaan kiezen (vind zelf de grijze het meest gepast voor een bloglink)

littleZ 02/14/2010 #

Goed idee, dan kan de blog eigenaar zelf bepalen of ze voor een tekstlink of banner kiest. Mijn banner staat hier: http://www.little-z.nl/uploads/images/banners/banner-littlez.png

jmvav 02/14/2010 #

leuk idee heb wel een blog maar kan niet meedoen tot de 19de op vakantie en of het me lukt in een dag weet ik nog zo net niet

gr judith

littleZ 02/14/2010 #

Judith: ik heb de einddatum een dagje later gezet. Helpt dat? ;)

8r1id 02/14/2010 #

Hi allemaal, deze swap heeft me de drempel overgeduwd, ik ben zojuist mijn blog gestart, dus als heel nieuwe verse blogs ook mee mogen doen dan ben ik van de partij. Nu moet ik dus gaan uitvogelen hoe je zo'n link in de sidebar plaatst. Ik ben nu begonnen op blogger.com maar als jullie betere aanbevelingen hebben dan houdt ik me aanbevolen!!!

ViolaOdorata 02/14/2010 #

bogger / blogspot is denk ik de beste keuze als je mee wil doen met blogswaps op swap-bot. De meeste zijn follow me swaps voor deze site.

jmvav 02/15/2010 #

ja ik heb me gelijk op gegeven en mijn blog adres is als volgt http://kreatieve.blogspot.com.

groetjes judith

jmvav 02/15/2010 #

he klopt niet de link zo hier de juiste

http://kreatieve.blogspot.com/

littleZ 02/15/2010 #

8r1id: wat leuk dat je een blog bent gestart. Ik vind Blogger/Blogspot ook heel prettig; inderdaad ook vanwege het Follower systeem.

Judith: super dat je nu wel mee kunt doen!

MadeByMo 02/17/2010 #

Ik doe ook mee! Leuk! Ik vind het altijd fijn als mensen een follow button hebben. Zo kan ik in mijn dashboard in een oogopslag zien wat iedereen gepost heeft. Dus kijk ik ook automatisch vaker op die blog. Mijn bloglink is: http://work-and-process.blogspot.com en een bannertje staat hier: http://www.madebymo.com/images/animmationbanner.gif

Kimminita 02/18/2010 #

Waar maak ik zo'n banner en wat is het formaat? Ik kan hem wel in photoshop maken, maar waar upload ik hem dan?

littleZ 02/19/2010 #

Je kunt de banner uploaden via je site of blog (zonder het te plaatsen) en dan de url opzoeken waar het plaatje staat. Succes!

Miriam 02/19/2010 #

Ik heb net bij de 5 mensen die waarvan ik een link moest plaatsen ook een berichtje op hun blog geplaatst, maar hoe zien jullie nou dat ik dat heb gedaan? Heb het bij de meeste maar bij het bovenste bericht gedaan, zodat het misschien opvalt, want ik krijg nooit een mailtje wanneer er een reactie op mijn blog geplaatst wordt? Groetjes Miriam

littleZ 02/19/2010 #

Hoi Miriam, goed punt. De meesten krijgen automatisch bericht wanneer er een berichtje op hun blog is geplaatst, maar stuur elkaar voor de zekerheid even een berichtje via swap-bot dat je de links (en berichtje) hebt geplaatst. Dan weten we zeker dat het goed komt.

jmvav 02/19/2010 #

berichtjes zijn verstuurd

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: