Swap-bot Time: April 26, 2024 10:00 pm
www.swap-bot.com

Boekenruil met boekenlegger

Launch gallery slideshow

Boekenruil met boekenlegger
Swap Coordinator:Kimminita (contact)
Swap categories: Books  Bookmarks 
Number of people in swap:2
Location:International
Type:Type 2: Flat mail
Last day to signup/drop:June 20, 2010
Date items must be sent by:June 30, 2010
Number of swap partners:1
Description:

Bij de Dutch swappers hebben we een boekenruil gedaan en ik heb zo genoten van het boek dat ik kreeg, dat ik de swap nog eens zou willen doen. Ik heb een groot aantal boeken die tof zijn, maar die ik graag door wil geven aan anderen. Jullie hebben misschien hetzelfde.

  • Je stuurt je partner 1 boek waarvan jij denkt dat ze het leuk vind om te lezen. Maar het kan ook en hobbyboek zijn of een kunstboek, een boek met foto's als fotograferen bijvoorbeeld een duidelijke hobby is.

*Daarbij doe je een boekenlegger. Gekocht of handgemaakt is allebei oké.

  • Vul in je profiel even je favoriete genre boeken in, je favoriete schrijvers en misschien zelfs titels die je nog eens zou willen lezen zodat je partner een beeld krijgt van wat ze je kan sturen.

  • Het is internationaal, dus de verzendkosten zijn iets hoger, maar bijna alles is tegenwoordig ook in pocket te vinden. En nieuwe boeken zijn nog altijd duurder dan postzegels natuurlijk.

  • Verzendtip: is je boek te dik voor de brievenbus? Dan kun je hem in het midden openvouwen en zo opsturen. Dan wordt hij half zo dik en ze gaan er niet stuk van als je er dan en kartonnetje omheen doet.

Discussion

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: