Swap-bot Time: January 16, 2021 9:14 pm
www.swap-bot.com

Sieraden - a girls best fiend!

Launch gallery slideshow

Sieraden -  a girls best fiend!
Swap Coordinator:MadebyRebel (contact)
Swap categories: Jewelry 
Number of people in swap:6
Location:International
Type:Type 3: Package or craft
Last day to signup/drop:September 8, 2010
Date items must be sent by:October 1, 2010
Number of swap partners:1
Description:

Al draagt een aap een gouden ring... Het is en blijft... Weinig! Ja toch? Maar 1 ring is veels te weinig!
Meer, Groter, Blinkender.. Of juist subtiele schitteringen....t kan allemaal in de sieradenswap!

Heb zelf een passie: sieraden maken, en weet zeker dat er nog meer handige Henriettes erg bedreven in zijn! Vandaar mijn stoute schoenen aangetrokken om voor jullie mijn eerste swap ever te coordineren.

Stuur een mooi zelfgemaakt sieraad of accesoire naar je partner! Dit kan een mooie armband zijn, een volle sleutelhanger, een bijzonder ketting, een fonkelgrote ring of 2 setjes met liefde gemaakte oorbellen. (dit ter indicatie, zodat iedereen ongeveer iets van gelijke waarde ontvangt)

Wat je stuurt is aan jou. Zogenaamde zender's choice. Maar het is natuurlijk wel heel leuk om te sturen wat je partner graag wil ontvangen! Je kunt stiekempjes hieronderwel een hintje ofzo plaatsen (lievelingskleur of goud/zilver...) en je profiel verraad wellicht ook al eea.Maar nogmaals: zender's choice.

Geef dus duidelijk aan als je een allergie hebt voor bepaalde metalen, je geen oorbelgaatjes hebt of gruwelt van ringen bijvoorbeeld!

Newbies zijn welkom mits je profiel volledig is ingevuld natuurlijk.

Veel plezier!

Discussion

ViolaOdorata 08/ 3/2010 #

Ik kan in mijn oren geen ander metaal verdragen dan zilver (en goud maar dat vind ik niet mooi) maar bij mij zou fimo of glas ofzo ook kunnen, heb mijn voorste gaatjes opgerekt tot 4 mm.

Verder is mijn maar vooral erg victoriaans maar vind ik andere dingen absoluut ook leuk!

MadebyRebel 08/ 3/2010 #

Ben niet zo van de "sjieke" sieraden. Mij maak je blij met kitchy trashy opvallende stuff. voorkeur voor zilverkleurige haakjes.

homemadebyNancy 08/ 4/2010 #

Wat een leuke swap!! Ik houd niet van goud, draag ook geen zelfgemaakte oorbellen (niet eens van mezelf, ;-)) dus dat zou zonde zijn, toch?! Verder ben ik gauw tevreden ;-)

CreaKaNL 08/16/2010 #

ik als sieradenmaakster kan hier natuurlijk niet bij achterblijven! I'm in!!! :)

ben zelf erg van zilver, paars en bruin! heb nl een heel leuk lila/bruin/lever jurkje gekocht maar er nog geen passend sieraad bij!!! enige wat ik ietsje minder vind is een ring! draag ik nie zo vaak!

en euh: voor de rest zijn er weinig kleuren die ik niet leuk vind hoor! dus leef je uit :)

8r1id 08/17/2010 #

hier het liefst zilverkleurige hanger als het oorbellen zijn, maar ik ben vooral helemaal van de armbanden & opvallende kettingen

madeliefste 08/22/2010 #

He... kan natuurlijk niet achterblijven met mijn nieuwe hobby! Ik heb geen gaatjes in mijn oren en draag zelden een ring... Verder ben ik weg van zilver met een kleurtje erbij en heb ik een hekel aan goud.... ( sorry meiden;-) ) Ben benieuwd!

saffiertje 08/30/2010 #

Ik ben gek o mooie sieraden... Oorbellen ben ik niet zo van... Bijzondee kettingen, armbanden en ringen ( 2cm doorsnee) zijn zeker welkom! Goud is absoluut not done... Zilver daarintegen wel. Ben gek op roze, rood en wit en donker blauw, bruin... Ik ben helemaal weg van fimoklei ringen met bv zo'n geweldig taartje erop... Yammie cute! niet zo gesteld op diney laatjes e.d. en heb een latex en nikkel allergie... natuurlijk ben ikbenieuwd wat er zal komen! BE CREATIVE!

homemadebyNancy 09/ 6/2010 #

sorry, moet me helaas terugtrekken van de swap, volgende keer doe ik weer graag mee!!

Snoeshi 09/ 9/2010 #

Allereerst super leuk dat ik mee mag doen :D Mijn voorkeur gaat uit naar: Zilver en Rose kleurig en dol op sieraden met katten, koekjes en cupcakes :) Het liefste draag ik een leuke ketting, maar armbandjes en oorbellen geef ik ook graag een warm thuis :)

KimmieNL 10/ 5/2011 #

Sorry meiden, een beetje offtopic vraagje, maar ik ben lid van de dutch swappers, maar ik zie deze swap helemaal niet op hun pagina staan, kan het zijn dat er nog een andere Nederlandse groep is, of kijk ik weer eens niet veder dan mijn neus lang is ^_^ Liefs, Kimmie

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: