Swap-bot Time: April 16, 2024 9:18 am
www.swap-bot.com

Vossenjacht januari

Launch gallery slideshow

Vossenjacht januari
Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:Kimmakesstuff (contact)
Swap categories: Challenges  Themed  Handmade 
Number of people in swap:14
Location:Regional - Holland
Type:Type 3: Package or craft
Last day to signup/drop:January 8, 2011
Date items must be sent by:January 29, 2011
Number of swap partners:1
Description:

(NB: de Vossenjacht voor december sla ik even over ivm alle swaps die er al zijn in de groep en waarschijnlijk hebben mensen het al wel druk. Maar mochten er mensen zijn die het toch heel erg leuk vinden om in december ook een vossenjacht te doen, dan maak ik 'm alsnog! Dus: stuur me een berichtje als je het leuk vind om wel een vossenjacht in december te doen!)

Voor deze swap ga je op jacht naar 4 van de volgende dingen:

ijs

sterren

stof (als in lapjes/katoen, niet dat wat steeds op de plinten ligt ;-) )

lezen

delen

nieuwe start

wol/vilt

wit

cijfers

genieten

Je moet dus iets met de woorden doen. Een paar voorbeelden:

voor sterren: een Artist Trading Card met als thema sterren of een zelfgemaakte stempel met iets dat je partner leuk vindt (als 'ster' ziet!).

voor lezen: een leuke/mooie/handige boekenlegger of een patroon voor je partner om te lezen (en daarna dus te gebruiken!).

voor wol/vilt: iets dat je zelf hebt gemaakt of een patroon of materiaal als je partner dat leuk vindt.

BELANGRIJK!! Het is een profile based swap. Kijk op het profiel van je partner wat diegene leuk vindt!

Eventueel neem je contact op als je twijfelt. Iemand die geen ATC's swapt, heeft er nu misschien ook niets aan, of vindt het juist leuk om er eens een te krijgen! Of je partner is misschien meer blij met een kaart dan met een stofje, terwijl je zelf graag naait. Dus bekijk het profiel goed en verplaats je in de ander!

Van de 4 dingen moeten er 2 zelfgemaakt zijn!

Wees creatief en denk alle kanten op. Naast de 4 dingen moet er ook een briefje bijzitten met de verklaring van de 4 items, waar ze dus voor staan en natuurlijk de naam van de swap en je eigen naam.

Soms sla je 2 vliegen in 1 klap met een item, bv een etui van stof met sterren. Dan moet je zelf aangeven op het briefje waar het voor staat. Bijvoorbeeld voor het woord 'stof'. Dan kun je ook nog een stempel met sterren toevoegen en dat is dan je 2e item dat voor 'sterren' staat.

Iets niet duidelijk? Vragen staat vrij! Iedereen is welkom om mee te doen.

(plaatje is van naturalis.treznet.nl)

Discussion

kyroushka 11/ 8/2010 #

Ik ben helemaal verzot op vossenjachten nu! Eigenlijk de ideale swap (naast de big fat envelope) omdat het zoveel keuze geeft. Dus wat mij betreft mag je er mee doorgaan, Kim. Iedere maand één, joepie!

Kimmakesstuff 11/ 9/2010 #

Leuk dat je er zo enthousiast over bent! Zelf vind ik ze ook leuk om te maken en te ontvangen, omdat je kunt merken dat mensen er hun best voor hebben gedaan!

saffiertje 11/17/2010 #

Die vossenjacht wordt ech een verslaving!!! Ik kan niet wachten tot ik weet wie mijn partner wordt!!!!! Ik blijf het een uitdaging vinden om ieder woord te gebruiken en tot nu toe is dat aardig gelukt!!!!

DinjaDONUT 11/17/2010 #

Oeh lijkt me lastig, maar ook leuk. Ik zet hem op mn watchlist

Corine 11/26/2010 #

Ik vind dit ook een hele leuke swap, alleen jammer dat niet iedereen foto's plaatst. Daar gaat het toch wel om, dat je ziet wat anderen ervan gemaakt hebben. Die lol is voor mij net zo groot als het maken en het ontvangen van de swap.

anicka22 12/ 9/2010 #

Geniet ook altijd van de foto's, maar heb zelf nog geen digitale camera (primitief he ;) )

Cherval 12/12/2010 #

Dit lijkt mij heel leuk om te doen voor mij voor een eerste swap, ik zet hem op mijn watchlist dan kan ik er nog even over nadenken

Kimmakesstuff 01/ 3/2011 #

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Iedereen die 'watcher' is: je hebt nog een paar dagen om je aan te melden!

kikakaya 01/ 3/2011 #

oeh hoe, ik ga mijn eerste swap doen hier op swap-bot. Ik heb al veel geswapt op ravelry, dus ik weet wel hoe het gaat, maar vind het erg leuk dat dit nederlands is! Ik moet nog van alles uitzoeken over hoe alles hier werkt, maar ik doe mee!

Kimmakesstuff 01/ 6/2011 #

Welkom! Veel plezier bij de Dutch Swappers!

saffiertje 01/ 9/2011 #

hoi hoi, Allereerst allmaal een heel gezegend 2011!!!! Natuurlijk heel veel creativiteit toegewenst! Ik ben wel benieuwd wie mijn swappartner is... aangezien er veel staat te gebeuren zen ik mijn swappartner graag op tijd haar cadeautjes wil toezenden hoop ik dat we spoedig horen wie we als swappartner krijgen... groetjes Miranda

annebeth 01/10/2011 #

Van mij ook iedereen een gelukkig nieuwjaar gewenst! Voor mij is dit ook een van mijn eerste swap. Ik vind het spannend, maar wel leuk om iets te verzinnen.

kikakaya 01/19/2011 #

waar kunnen we de foto's zien van de ontvangen swaps? Ok ik weet ook wel dat er pas 1 pakketje is aangekomen, maar ben gewoon vet nieuwsgierig!

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: