Swap-bot Time: May 28, 2020 9:56 pm
www.swap-bot.com

Kralen, hangers en bedels- HOLLAND

Launch gallery slideshow

Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:DinjaDONUT (contact)
Swap categories: Accessories  Handmade  Craft Supplies 
Number of people in swap:9
Location:Regional - Holland
Type:Type 3: Package or craft
Last day to signup/drop:December 18, 2010
Date items must be sent by:February 26, 2011
Number of swap partners:1
Description:

Deze swap is voor de sieraadmakers onder ons. Of gewoon iedereen die kralen en toebehoren leuk vinden. De bedoeling is dat je een pakketje maakt, met alleen maar kralen, hangers, bedels en toebehoren opstuurt naar je partner.

In een berichtje hieronder, of op het profiel lees je wat je partner wel of juist niet zou willen ontvangen (let dus op dat je hier of op je profiel neerzet wat je graag zou willen hebben of wat je juist helemaal niet zou willen hebben). Deze swap is senders choice, maar het is het leukste voor iedereen als je op de wensen van je partner let! Je mag ook zelf weten hoeveel je stuurt, maar het minimum is toch wel een envelop van ongeveer 14 x 20 cm.

Deze swap is alleen voor degene die in Nederland (Holland) wonen, in verband met de verzendkosten. Zorg ook verder dat scherpe dingen en breekbare dingen wat beter en steviger worden verpakt. En voor als ze bij de TNT weer gaan staken, houd hier alsjeblieft rekening mee (geld voor de zenders als voor de ontvangers).

Klinkt misschien allemaal streng, maar zo houden we het wel leuk ;) Iedereen mag mee doen aan deze swap, mits ze een volledig ingevuld profiel hebben (dingen die je wel leuk vind, dingen die je niet leuk vind, evt een wenslijstje, en wat persoonlijke gegevens over jezelf (nee geen adres of dergelijke, eerder wie je bent en waar je woont en hoe oud je bent)).

Vragen hoor ik vanzelf wel, en veel plezier verder! (en lekker lang de tijd om je op te geven en om je swap in elkaar te zetten en te versturen ;D)

Discussion

DinjaDONUT 11/21/2010 #

Ik bijt niet hoor ;), wees niet bang om je op te geven! en de spullen hoeven niet nieuw gekocht te worden, mag ook uit je eigen lades komen ;) als het er maar een beetje goed uit ziet dan.

redwitch100 11/23/2010 #

JA,ik doe zeker mee!!

estherserne 11/24/2010 #

Een envelop van 2 meter?! Bestaan die?

DinjaDONUT 11/25/2010 #

Oow sorry :O ik bedoel natuurlijk 20 cm

Vengy 11/27/2010 #

Ik doe ook mee leuk en we hebben wel even tijd om kralen te sparen hihi

DinjaDONUT 11/27/2010 #

haha ja, en ik heb al een berg liggen :) ik maak zelf sieraden, en zo nu en dan krijg je nog wel eens wat van kennissen.

pipowagen 11/28/2010 #

even een vraag.....is het de bedoeling dat er alleen maar Hollandse bedels , kralen etc verzameld en verstuurd worden? Delftsblauw, klompjes etc dus?Of alleen een SWAP in Holland? En hoeveel moet er in een pakketje?

DinjaDONUT 11/29/2010 #

Nee nee, je mag de kralen en bedels overal vandaan toveren. Vanuit luilekkerland bijvoorbeeld ;) Het is gewoon een swap die bedoeld is voor de Hollanders :D. Het minimum dat je stuurt is een envelop van 14 x 20 cm. En die lekker vol stoppen vind iedereen leuk lijkt me ;). Maar een grotere envelop vol proppen mag ook hoor.

roosje 12/ 8/2010 #

Okee,misschien een rare vraag.Ik heb een tijd lang allerlei materiaal gespaard om charms/bedels van te maken.Denk aan bingo/scrabble/domino stenen etc met een gaatje erin geboord.Mogen deze ook of kan ik hier beter een prive swap voor opzetten?Ook heb ik stapels charms,door mezelf en door anderen gemaakt,waar ik wat van zou willen ruilen.Mogen die ook in deze swap?

DinjaDONUT 12/ 8/2010 #

@roosje Als ik jou was zou ik dat overleggen met je partner die je krijgt. Zo weet je of diegene het ook leuk vind om te ontvangen (en dat maakt het weer extra leuk). Ik zou het heel leuk vinden als dat allemaal bij mij in het pakketje zou zitten die ik krijg ;)

roosje 12/ 9/2010 #

Okee,bedankt voor je antwoord.Wil je dan mischien een prive swap met me doen?

saffiertje 12/11/2010 #

Erg leuk deze swap ben benieuwd aan wie ik mag sturen!!!! @ roosje... Ik zou het in ieder geval helemaal geweldig vinden!!!! heb zelf ook veel mooi vintage spul liggen...ben erg benieuwd wie mij wat gaat sturen!!!!!

gr Miranda

DinjaDONUT 12/11/2010 #

@roosje Ja zou ik graag willen doen, maar eerst maar nog even deze swap afwachten ;) als je het niet erg vind ;) !

roosje 12/13/2010 #

Is prima,natuurlijk.Heb me ondertussen gewoon ook maar opgegeven voor deze swap!

DinjaDONUT 12/17/2010 #

Kan niet wachten om de swap te starten :D Ik zie al overal leuke kraaltjes en toebehoren.

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: