Swap-bot Time: April 26, 2024 4:14 pm
www.swap-bot.com

Boekje uit? Swappen maar!

Launch gallery slideshow

Swap Coordinator:Bloempje666 (contact)
Swap categories: Books 
Number of people in swap:2
Location:Regional - Nederland
Type:Type 2: Flat mail
Rating requirement:4.90
Last day to signup/drop:January 3, 2011
Date items must be sent by:January 11, 2011
Number of swap partners:1
Description:

Het zijn weer de donkere dagen waarbij het heerlijk is om even lekker een boek te pakken en deze te lezen op de bank onder een dekentje, met een lekker kopje thee er bij!

Nu heb ik een aantal boeken uit die ik best wel zou willen swappen met een ander om zo weer een nieuw boek te lezen die ik anders misschien niet eens zou kiezen.

Voor deze swap stuur je aan 1 persoon 1 leesboek. Dit boek mag gewoon door de brievenbus heen passen (tot 3 cm dik past door de brievenbus), het hoeft niet een dik boek te zijn (mag wel). Dus iedereen heeft 1 swap partner. En als je wil (dit is dus optioneel) kan je dr nog een thee zakje of zo iets bij doen om iemand extra blij te maken :) Het te versturen boek is senders choice dus er kan geen verzoekje gedaan worden op genre. Je kan eventueel zelf wel in iemands profiel kijken als je dat leuk vind. Men hoeft er zelf geen boek voor te kopen, het idee is om een boek te versturen dat je zelf al hebt gelezen. Hierdoor kan er ook snel worden verstuurd dus geef ik iedereen 1 week de tijd om het boek te versturen.

Het boek moet wel compleet zijn en leuk om te krijgen. Ook moet het in het nederlands geschreven zijn en het moet een leesboek zijn. Geen kinderboek! (het lijkt me vanzelfsprekend, maar ik zet het er toch maar even bij om teleurstellingen te voorkomen)

Ik hoop middels het rating filter te voorkomen dat er iemand mee doet die niets verstuurt. Dus als je nog niet eerder hebt mee gedaan met een swap, sorry voor deze keer.

Ik hoop dat deze swap succesvol is, want dan zullen er meer gaan volgen.

Als iemand nog vragen of suggesties heeft, hoor ik het graag!

Discussion

candigirl 12/20/2010 #

Yeah!! I was thinking that same thing!

(or..something.)

Jadelynn 03/18/2011 #

Ik ben een Belg, mag ik ook mee doen?

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: