Swap-bot Time: March 28, 2024 2:39 am
www.swap-bot.com

Boekje uit? Swappen maar! (Deel 2)

Launch gallery slideshow

Boekje uit? Swappen maar! (Deel 2)
Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:Bloempje666 (contact)
Swap categories: Books 
Number of people in swap:9
Location:Regional - The Netherlands
Type:Type 2: Flat mail
Last day to signup/drop:February 1, 2011
Date items must be sent by:February 7, 2011
Number of swap partners:1
Description:

Ik heb deze swap kortgeleden ook gedaan, buiten deze groep om. En ik heb een geweldig leuk boek gekregen! Helaas waren we maar met 2 personen voor deze swap, dus ik hoop nu binnen de Dutch swappers groep meer lees-swappers bij elkaar te krijgen ;-)

Het zijn nogsteeds de donkere dagen waarbij het heerlijk is om even lekker een boek te pakken en deze te lezen op de bank onder een dekentje, met een lekker kopje thee er bij!

Nu heb ik een aantal boeken uit die ik best wel zou willen swappen met een ander om zo weer een nieuw boek te lezen die ik anders misschien niet eens zou kiezen.

Voor deze swap stuur je aan 1 persoon 1 leesboek. Dit boek mag gewoon door de brievenbus heen passen (tot 3 cm dik past door de brievenbus), het hoeft niet een dik boek te zijn (mag wel, als het boek dikker is dan 3cm, kun je hem misschien wel opengevouwen versturen, dan is ie dunner). Dus iedereen heeft 1 swap partner. En als je wil (dit is dus optioneel) kan je dr nog een thee zakje of zo iets bij doen om iemand extra blij te maken :) Het te versturen boek is senders choice dus er kan geen verzoekje gedaan worden op genre. Je kan eventueel zelf wel in iemands profiel kijken als je dat leuk vind. Men hoeft er zelf geen boek voor te kopen, het idee is om een boek te versturen dat je zelf al hebt gelezen. Hierdoor kan er ook snel worden verstuurd dus geef ik iedereen 1 week de tijd om het boek te versturen.

Het boek moet wel compleet zijn en leuk om te krijgen. Ook moet het in het nederlands geschreven zijn en het moet een leesboek zijn. Geen kinderboek! (het lijkt me vanzelfsprekend, maar ik zet het er toch maar even bij om teleurstellingen te voorkomen)

Hierna (als vervolg swap later een keer) leek het mij ook leuk om nog eens te gaan swappen met een tijdschrift/kookboek/hobbytijdschrift... Maar dat is voor een volgende keer.

Als iemand nog vragen of suggesties heeft, hoor ik het graag!

Discussion

Guusje 01/18/2011 #

Leuke swap maar ik heb geen boeken die ik kwijt wil. Ik herlees graag boeken meerdere keren namelijk.

Bloempje666 01/18/2011 #

Dat heb ik zeker ook met het grootste deel. Maar ik heb ook een paar boeken gekocht, (en met veel plezier gelezen) waar van ik weet dat ik ze niet nogmaals ga lezen. Die zijn prima swappable :) Toevallig het boek wat ik laatst bij de swap zelf heb gekregen, is er een die ik wel ga houden, hahaha! :P

liefgeval 01/18/2011 #

Ik vind dit super! Ik doe ook mee :)!

Cherval 01/19/2011 #

Ik zal eens kijken of ik een boek heb dat ik wel kwijt wil, maar als ik er een gevonden heb doe ik zeker mee!

Zazoem 01/25/2011 #

Wat een leuk idee, wij deden dit op vakantie in het hotel. bij de zitjes lagen altijd wel boeken of tijdschriften. Deze kon je meenemen en als je iets anders uit had kon je dit terug leggen. Ik had het nog nooit gezien maar vond het een erg leuk idee, en aangezien wij alle tijdschriften die we meenemen op vakantie vaak aan het einde weggooien ga ik dit in het vervolg niet meer doen. Uitgelezen tijdschriften gaan dan gewoon op een tafeltje voor iemand anders! Wat betrefd boeken sluit ik mij aan bij guusje, ik kan er geen afstand van doen en herlees ze wanneer ze weer eens uit de kast/dozen komen.

Debbieke 01/25/2011 #

Super leuk! Ik doe mee!! -Ik heb een hele kast vol boeken, herlezen doe ik niet. Als ik de ontknoping eenmaal weet, vind ik er niet veel meer aan. Toch, om ze weg te doen is een beetje zonde, maar aan Swappen had ikzelf nog niet gedacht!! -Briljant!! Ik ga kijken waar ik een ander blij mee kan maken!!

annebeth 01/25/2011 #

Leuk idee inderdaad. Ik heb eerst even gekeken of ik wel een boek had. Ik dacht ook dat ik alleen boeken die ik wil kunnen herlezen, maar ik heb er toch wat boeken tussen gevonden. Misschien nog een tip, als het boek dikker is dan 3cm, kun je hem misschien wel opengevouwen versturen, dan is ie dunner.

Bloempje666 01/26/2011 #

@Zazoem goed dat je het zegt! Ik zal de tijdschriften voortaan ook op vakantie niet meer weg gooien. Want je kan er zo inderdaad nog wel anderen erg blij mee maken! :D

@annebeth goed idee om het te dikke boek open te klappen! Ik ga het bij de swap vermelden. :)

@ derest: gezellig dat jullie aansluiten! :P

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: