Swap-bot Time: March 29, 2024 3:35 am
www.swap-bot.com

Kerstornament #3, profielgebaseerd

Launch gallery slideshow

Kerstornament #3, profielgebaseerd
Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:Guusje (contact)
Swap categories: Crafts 
Number of people in swap:10
Location:International
Type:Type 3: Package or craft
Rating requirement:4.85 (unrated swappers allowed)
Last day to signup/drop:October 31, 2011
Date items must be sent by:November 30, 2011
Number of swap partners:1
Description:

Deze is hetzelfde als kerstornament #1 en #2: je maakt een kerstornament dat je partner in de kerstboom kan hangen. Maak er echt iets moois van, niet alleen maar twee lapjes stof op elkaar naaien in de vorm van aan kerstboom en dat opvullen bijvoorbeeld. Decoreer, haak, quilt, teken, stempel, borduur enz!

De hanger moet verder voldoen aan de volgende eisen:

  • voorzien van een lintje o.i.d. om aan op te hangen
  • kleurgebruik en thema zoals door je partner aangegeven onderaan deze swap
  • als je partner niets onderaan heeft opgegeven, ga je uit van het profiel van je partner
  • materiaal: stof, wol, wolvilt, garen of een mix hiervan
  • synthetische materialen niet toegestaan (behalve voor decoratie, bijv. knoopjes, kraaltjes enz.)

Verder wil ik iedereen die meedoet vragen om in een opmerking onderaan deze swap te vermelden welke kleuren je graag wilt. Staat bijvoorbeeld rood/groen niet in je profiel maar vind je dat voor kerst wel leuk, kun je dat aangeven. Als er figuren/thema's zijn die je liever niet ontvangt, mag je dat ook aangeven voor zover dat niet in je profiel al vermeld staat. Kijk dus voordat je aan de slag gaat wat je swappartner hieronder heeft vermeld!

Als je met de eerste en/of tweede kerstornamentswap niet hebt meegedaan, ben je uiteraard van harte welkom om deze keer wel mee te doen.

Nieuwe leden zonder rating mogen meedoen mits zij een goed ingevuld profiel hebben.

Discussion

Guusje 10/ 2/2011 #

Voor mij geen amerikaanse dingen zoals kerstmannen, sokken, kerstmanmutsen enzo. Wat ik wel leuk vind zijn engeltjes, hartjes, huisjes, sterren, hondjes enz. (zie ook m'n profiel voor inspiratie). Kleuren zoals in m'n profiel, eventueel met wat zilver (maar subtiel, geen blingbling).

8r1id 10/ 2/2011 #

onze kerstboom heeft rode, paarse, fuchsia en oranje ballen met een marokkaans ogende piek en ik houdt van apart, niet van kerstbomen of kerstmannen bijv.

hoodwinked 10/ 2/2011 #

Ik hou van Scandinavisch en natuurlijk. Rood vind ik super mooi. Hou ook van huisjes, koekjes, konijnen, herten etc. Maar hou erg van alle kleuren door elkaar ( fuchsia turquoise knal paars etc. ) De ballen in het plaatje vind ik erg mooi. Ik vind iets mooi in zijn eenvoud en het materiaal spreekt. Maar hou ook van heel fout tirolere sfeertje. Je ziet het bij mij is bijna alles goed, het ene jaar heb ik een echte boom het andere jaar een knalroze :). Geen pastels trouwens en geen zwart of wit. geen overdreven bling ( beau monde stijl, ieuw )

kyroushka 10/ 3/2011 #

Ik ben heel erg traditioneel met Kerst: ik hou erg van natuurlijke materialen en, inderdaad, het Scandinavische gevoel. Kleuren zijn rood en zilver. Geen goud, geen synthetisch. En glitter is leuk, maar bescheiden. Ik heb afgelopen acht jaar altijd een boom vol met kinderdingen gehad, heel schattig allemaal, maar nu ze allebei op de middelbare school zitten kan ik weer terug naar een Echte Traditionele Kerstboom Zoals Vroeger.

wenot 10/ 3/2011 #

ik hou van scandinavishe kerstornamenten in rood met wit, ook 50's retro vind ik erg leuk. Als je kunt haken, zou je me erg blij maken met gehaakte ballen ( zoals die in het plaatje) en dan in rood met wit

Sproet 10/ 9/2011 #

Ik houd vooral van simpel. De Scandinavische stijl sluit daar goed op aan en dan in de 'ouderwetse' kerst kleuren rood - wit. Rendiertjes, sneeuwvlokjes, vogeltjes, denneboompjes, peperkoekhuisjes etc. Liever géén blingbling.

estherserne 10/ 9/2011 #

Mijn kerstboom is wit, zilver en ijsblauw. Ik houd niet van poppetjes, sneeuwmannetjes, amerikaanse taferelen of iets dergelijks, mijn kerstboom is heel sober, alle ballen die erin hangen, zijn mat en zonder glimmers of iets dergelijks.

estherserne 10/18/2011 #

Helaas moet ik me afmelden, het is op dit moment gewoon even te druk. Ik krijg de swaps steeds maar op het nippertje af. Volgende keer ben ik er weer bij.

madebyjuliettejet 10/22/2011 #

voor mij is niets te gek. ik hou van glitter and glamour en van de reguliere dingen zoals kerstmannen rendieren engeltjes enz. leef je uit!!

madebyjuliettejet 10/23/2011 #

oh en als je me echt heeeeeel happy wil maken stuur je iets wat met hello kitty te maken heeft. iets kleins ben ik al heel blij mee.

Romana 10/26/2011 #

Ik heb dit jaar andere kleuren in mijn kerstboom: wit, zilver, oudroze, lichtroze, beige, grijs en mauve... Verder houdt ik ook niet van kerstmannen en boompjes, maar vind dieren, hartjes, cupcakes/lolly's/zuurstokjes/snoepjes, sterren, vogelhuisjes en ander leuke thema's zoals romantisch en vintage erg leuk!

kyroushka 11/ 3/2011 #

Oh, mag ik nog wat zeggen? Ik zag een boek met allemaal gebreide kerstballen!! Prachtig, maar ik ben op niveau rechte lap, dus dit ligt voorlopig nog niet binnen mijn bereik. Maar als diegene die mij krijgt nou heeel toevallig een breister is.... Rood, wit?

saffiertje 11/ 9/2011 #

Ik hou van de ouderwetse kerstkleuren... liever geen kerstmannen etc.. ( kan me bij guusje aansluiten) Ben gek op vintage plaatjes en kerst ornamenten, tilda is ook prima!!! Vintage ogende kerstsok is nog wel leuk....

hoodwinked 11/15/2011 #

oh ik ben ook voor gehaakte en gebreide kerstballen :) En wat tot ik tot nu toe heb gekregen was ook super, een gehaakt ornament rood en een vilten rendier ook rood.

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: