Swap-bot Time: April 24, 2024 12:38 pm
www.swap-bot.com

Huisdier Swap

Launch gallery slideshow

Huisdier Swap
Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:Guusje (contact)
Swap categories: Crafts 
Number of people in swap:3
Location:Regional - Nederland
Type:Type 3: Package or craft
Rating requirement:4.85
Last day to signup/drop:December 18, 2011
Date items must be sent by:January 31, 2012
Number of swap partners:1
Description:

Nee, we gaan geen huisdieren ruilen! Voor deze swap maak je een cadeautje voor het huisdier van je swappartner en daar doe je iets lekkers bij. Wat je maakt, mag je zelf bedenken. Zolang het qua kleur en stijl maar aansluit op het profiel van je partner. Denk bijvoorbeeld aan een speeltje, een dekentje, een klimtouw, een mooi versierd spiegeltje voor in een vogelkooi, voerbakje enz.

Het mag verzonden worden in een envelop, je hoeft dus niet iets groots te maken (een pakketje is uiteraard niet verboden). Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit.

Schrijf onderaan deze swap in een berichtje wat voor huisdier je hebt, eventueel het formaat van je huisdier en of er dingen zijn waar rekening mee gehouden moet worden zoals allergieën e.d. Alle huisdieren zijn toegestaan met uitzondering van vissen en olifanten.

Foto: Prairie Dog Arts

Discussion

Guusje 12/ 8/2011 #

Ik heb een hond, Guus. Hij is 4 jaar en het is een klein uitgevallen kruising labrador x friese stabij (zwart/wit). Hij schrikt snel van geluiden en hij draagt geen kleding. Zijn hobby's: speuren, spelen, apporteren, slapen, knuffelen.

KimmieNL 12/ 8/2011 #

Alle huisdieren zijn toegestaan met uitzondering van vissen en olifanten.

Hahaha...Dus ik kan mijn 2 Konings pythons en pijlgifkikkers wel laten mee doen?

Nee geintje hoor.. Leuke swap, alleen jammer voor mij dat ik geen huisdieren heb met een vachtje...

Veel swap plezier meiden!!!

8r1id 12/ 8/2011 #

ik vind hem heel leuk, maar wat maak je nu voor kippen ;-) zijn ook eigenlijk geen huisdieren. Ik denk nog even na en doe dan misschien mee voor de Husky van mijn moeder

Romana 12/ 8/2011 #

Wat leuk, ik doe mee!

Ik heb een konijn genaamd Mowgli, hij is bijna 2 jaar (het is een echt paaskonijntje hihi). Hij houd van knuffeltjes, speeltjes met rinkels en eten! Hij is gek op eten. Verder ligt hij altijd op de koude grond, dus een dekentje is geen optie (gegarandeerd dat hij die weg gooit, zoals hij met alles doet wat hem in de weg ligt) Verder vind hij het leuk om door of onder dingen heen te lopen. Houdt er eventueel rekening mee dat hij ongeveer 3 kilo is (het is een fors konijn AHUM!)

Annitas 12/ 9/2011 #

Ik heb wel weer zin in een swap, ik doe dus mee! Wij hebben 4 katten, ze zijn allemaal gek op eten (1 komt de laatste tijd steeds met oliebollen aanzetten... oeps) en liggen graag op warme (wollen) kleedjes. 1 houdt van wuppies (om mee te spelen) en de rest vindt balletjes, laserlichtjes en hengels met flufjes er aan erg leuk om mee te spelen.

Guusje 12/ 9/2011 #

Haha, ja voor kippen en slangen en kikkers is het ook niet zo makkelijk om iets te bedenken. Gelukkig snappen jullie de gedachte :) .

Lien 12/ 9/2011 #

O, jammer, ik krijg geen konijntje? Onze katten leven niet meer, anders had ik graag meegedaan!

Drakelientje 12/10/2011 #

Wat een ontzettend leuke swap! Mag je maar met 1 dier meedoen? Wij hebben namelijk 2 katten en een fret. In het geval van 1 dier doe ik mee met Kaatje. Zij krijgt namelijk zeer binnenkort (ben bezig met maken) een nieuwe petrolblauwe/lichtblauwe kastkooi en wil daar graag hangmatjes bij waar ze in kan kruipen. Liefste met fleece of wollig iets aan de binnenkant. En op haar verlanglijstje staan ook van die ronde fluffy kleine beestjes met een belletje erin. Het belletje is wel van essentieel belang, zegt ze. Kaatje is ongeveer 25 cm lang, weegt ongeveer 850 gram en is 5 jaar.

(Mocht je met meerdere dieren mee mogen doen en de keuze aan de swappartner laten : we hebben ook nog 2 katten die dol zijn op dekentjes -gehaakt, wollig, maakt niet uit- kussens, vooral van die pluchen en veertjes. Propjes doen het ook altijd goed. Vermoedelijk hebben ze iets van Noorse Boskat in zich, dus ze zijn groot, zo'n 5 kg per stuk ongeveer met 9 maanden)

saffiertje 12/10/2011 #

Jammer dat we alleen een vis hebben... wel leuk idee , maar sla dit toch maar over

Romana 12/19/2011 #

Ik ga deze swap helaas afezeggen :-( Heb het momenteel echt veel te druk en loop al achter met wat swaps. En aangezien ik nog met een paar andere mee doe... Maar wens jullie veel swapplezier!

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: