Swap-bot Time: April 5, 2020 6:20 am
www.swap-bot.com

Feestje in de brievenbus #2 - valentijnsdag

Launch gallery slideshow

Group:Nederlandse Swappers
Swap Coordinator:Katja (contact)
Swap categories: Card Making  Craft Supplies  Themed 
Number of people in swap:4
Location:International
Type:Type 3: Package or craft
Last day to signup/drop:February 1, 2019
Date items must be sent by:February 13, 2019
Number of swap partners:5
Description:

Hoi allemaal! Ik vond het de vorige keer ontzettend leuk om te doen, dus leek het me leuk om een 2e editie te organiseren! Dit keer rond valentijnsdag, zodat we op 14 februari een volle brievenbus hebben :) PostNL heeft nog niet bekendgemaakt of ze de valentijnsactie weer hebben, maar als ze dat hebben kan je dus gratis verzenden!

Het idee komt van de Stuff the mailbox swaps, alleen zijn die swaps USA only en heb je daar 20 partners. Voor deze swap heb je 10 partners, omdat ik 20 wel heel veel vindt. Als minder dan 10 mensen zich aanmelden, verstuur je iets naar alle deelnemers. Je stuurt al je maatjes een envelop van ongeveer 20 gram gevuld met leuke craft spulletjes e.d. Omdat de swap met valentijnsdag verstuurd wordt, moet er ook een valentijnskaartje bij (gekocht of zelfgemaakt). Het is een feestje in de brievenbus, dus zorg ervoor dat de envelop er ook al leuk uit ziet.

Voor de inhoud van de envelop moet je kijken naar de profielen van je maatjes. Om het wat makkelijker te maken moet je hieronder een comment achterlaten met daarin minimaal 3 thema's die je leuk vindt en minimaal 3 soorten dingen die je leuk vindt om te ontvangen (denk aan thee, washi samples, stickers, die-cuts enz.). Als de maatjes verdeeld zijn kijk je dus naar de comments en probeer je de spulletjes zo goed mogelijk af te stemmen op wat je partners leuk vinden (je mag natuurlijk ook naar de profielen kijken). De inhoud van de enveloppen hoeft dus niet met valentijnsdag te maken te hebben, behalve het kaartje.

Nog even de regels op een rijtje:

  • 10 partners

  • versturen op 13 februari (voor 17:00)

  • plaats een comment met 3 thema's en 3 soorten spulletjes die je leuk vindt om te ontvangen

  • basseer de swap op de comments/profielen van je maatjes

  • verstuur ook een valentijnskaartje (gekocht of zelfgemaakt)

  • gebruik vrolijke enveloppen, geen saaie witte

Ik hoop dat alles duidelijk is, en zo niet mag je me altijd een berichtje sturen. Veel plezier!

Discussion

Katja 01/26/2019 #

Thema's die ik leuk vind: galaxy (alles met sterren en planeten), olifanten, katten, tropisch en planten/botanisch (vooral monstera bladeren en cactus :)

Wat ik leuk vind om te ontvangen: die-cuts, zelfgemaakte dingen, stickers, papiertjes, andere craft spulletjes. Succes!!

Roxefrox 02/ 1/2019 #

Leuk! Ik vind chai thee erg lekker! Verder ben ik altijd blij met Tim holtz spulletjes, project life kaartjes en vintage!

uiltje 02/ 2/2019 #

Ik ben niet van vintage/zachtrose/romantisch. Geef mij maar knalkleuren. En stickers.....ik heb dozen vol! Clearstamps, stansmallen, ik kan er geen genoeg van krijgen. Papiertjes in de gekste motieven, vormen en maten zijn zeer welkom

SnailerAH 02/ 2/2019 #

Ik doe ook graag mee, wat ik het liefst ontvang zie mijn profiel

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: