Swap-bot Time: March 28, 2024 7:28 am
www.swap-bot.com

NS: stempelafdrukken uit setjes

Launch gallery slideshow

NS: stempelafdrukken uit setjes
Swap Coordinator:Tessssssa (contact)
Swap categories:
Number of people in swap:2
Location:International
Type:Type 3: Package or craft
Rating requirement:4.98
Last day to signup/drop:November 21, 2020
Date items must be sent by:December 5, 2020
Number of swap partners:1
Description:

Hallo,

Voor deze swap gaan we elkaar stempel afdrukken sturen uit een of meerdere setjes.
Deze kunnen we dan gebruiken om kaarten of andere dingen mee te maken.

Het is niet de bedoeling om losse stempels te gebruiken die toevallig bij elkaar passen. Alleen stempels die als set verkocht worden zijn toegestaan.

Ik ben zelf helemaal weg van de stempelsets van lawnfawn, mama elephant, hello bluebird, my favorite things etc. Maar je mag elke merk of merkloze gebruiken die je wil, zolang het als set verkocht is.

Stempel het gehele setje stempels (inclusief eventuele tekst) op stevig wit papier, met watervaste zwarte inkt.
Als je de bijbehorende snijmal hebt snijd je ze alvast uit, anders laat je het papier heel zodat je partner ze uit kan knippen.

We gaan voor 50 gram aan stempelafdrukjes (inclusief verzend envelop) Gebruik zo veel mogelijk sets, je hoeft er niet bij te vermelden welke set het was. Als je meerdere sets gebruikt, doe ze dan per set in een zakje/envelopje (als je ze uitsnijd, anders samen op 1 stuk papier).

Als je maar 1 set hebt, stempel dan meer van dezelfde afdrukjes per set. Dit mag ook als je meerdere sets gebruikt, omdat op die manier een leukere voorstelling gemaakt kan worden.

Samenvatting: (en de regels die tellen bij een rating)
* stuur elkaar complete sets
* snijd de stempels alleen uit als je de bijbehorende snijmallen hebt, ga niet zelf knippen, laat dit dan aan je partner
* alle stempels zijn toegestaan zolang ze verkocht zijn als een set, losse stempels die toevallig bij elkaar passen zijn niet toegestaan.
* stempel op stevig wit papier met zwarte watervaste inkt

Voor deze swap heb je een rating nodig van minstens 4.98 en geen enkele onverklaarde 3. Een 1 is alleen acceptabel als de partner niet meer actief is op swapbot en je alles geprobeerd hebt om deze rating te fixen.
Je mag geen late swaps hebben op je dashboard bij aanvang van deze swap. Als je een late swap hebt met een goede reden, stuur me dan een berichtje en ik zal kijken of ik je alsnog mee kan laten doen. Een berichtje aan mij is geen garantie tot het meedoen aan deze swap.

Discussion

knuffelbeerandy 11/ 7/2020 #

Tessa vraagje, bedoel je zo als lavinastempels dat die bij elkaar mogen of echt meer van een serie zoals Ferie Fantasy van studio light. sorry weet het even niet precies en wil graag meedoen. Groetjes Andrea

Tessssssa 11/ 7/2020 #

Een set stempels zijn stempels die samen in 1 verpakking worden verkocht.
Je mag meerdere sets sturen die toevallig bij elkaar passen. Maar dan alleen in sets.
Google maar eens op lawn fawn, of hello blue bird, (de stempels moeten niet perse van deze ontwerpers zijn, alleen om een idee te geven van wat een setje stempels is,)

Tessssssa 11/ 7/2020 #

Ik heb een foto toegevoegd van een set dat ik heb. Als ik deze gebruik stuur ik dus afdrukken van alle stempels in deze set. Ik snij ze uit met de snijmallen. Als je geen bijpassende snijmallen hebt knip je ze niet uit maar laat je dat over aan je partner.

knuffelbeerandy 11/ 7/2020 #

snap het dank je wel voor de uitleg

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: