Swap-bot Time: April 19, 2024 8:10 am
www.swap-bot.com

Help, hij / zij is jaloers!

Launch gallery slideshow

Help, hij / zij is jaloers!
Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:ViolaOdorata (contact)
Swap categories:
Number of people in swap:4
Location:Regional - Nederland
Type:Type 3: Package or craft
Last day to signup/drop:May 20, 2010
Date items must be sent by:June 7, 2010
Number of swap partners:1
Description:

Ook regelmatig van die jaloerse gezichten thuis als er voor jou wee eens iets leuks in de brievenbus ligt maar voor die ander niets of nog erger alleen maar rekeningen?

Voor deze swap sturen we de persoon die jaloers is op onze partner een verrassing. Deze mag gekocht of zelf gemaakt zijn en heeft een waarde van ongeveer 6 euro.

Je mag zelf kiezen wie je opgeeft, je echtgenoot, je vriend, een huisgenoot, je kind(eren*), je huisdier. De swap wordt ook aan deze persoon geadresseerd, niet aan jou.

Zet bij de opmerkingen voor wie je mee doet en wat deze persoon leuk zou vinden. Als hij / zij niet het zelfde adres heeft als jij zet het er dan even bij (dat het zo is, niet het zelf adres natuurlijk).

Bij twijfel neem even contact op met je partner (de opgever dus) en doe er een duidelijk briefje bij waar het pakketje vandaan komt en met de instructie je partner (de opgever) in te lichten over ontvangst ervan.

*Als je meer kinderen opgeeft wordt het bestedingsgedrag hier over verdeeld en komen alle namen op de enveloppe.

Discussion

ViolaOdorata 05/ 6/2010 #

Zelf doe ik mee voor Pascal, mijn vriend. Hij heeft zijn eigen stukje op mijn profiel met wat hij leuk vind.

8r1id 05/ 6/2010 #

Viola, dit is een geweldig idee!!!
Ik heb altijd jaloerse gezichten, de oudste zijn nu zelfs brieven naar de hele familie aan t sturen (vakantie he) om maar post terug te krijgen. Dus ik doe mee voor Lina (7), Nori (5) en Jako (3). Lina: oranje, knutselfreak (naaien, schilderen), paarden, beesten Nori; fuchsia, een doerak, lieve beestjes, poezen, sportief Jako; groen, boefje eerste klas, auto's, motoren, echte jongen

Lique 05/ 6/2010 #

Mijn berners (honden) kijken altijd kwijlend of er iets bij de post voor hun zit, of ze verscheuren het gewoon, dus ja, die twee willen graaag mee doen!

DragonWatcher 05/ 7/2010 #

Mmh zal mijn katten eens vragen of ze mee willen doen ;)

Lise 05/ 7/2010 #

Haha, superidee! Ik loop al zo lang te juichen over de swaps, dat ik mijn vriend ook wel een pakketje gun. Zodra ik iets leuks voor hem heb bedacht, meld ik me aan!

ViolaOdorata 05/ 9/2010 #

@Lise desnoods een pakketje snoepjes toch

renate 05/15/2010 #

ik doe mee voor mijn zoontje daniek van 5 jaar: Hij is gek van pokemon, hotweels,vissen,zomer sokken maat 32/34, bonkies van de hema en de handjes van de dirk nou en verder heb ik een lijstje van daniek in mijn profiel staan.

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: