Swap-bot Time: May 31, 2020 6:58 am
www.swap-bot.com

Big fat envelope Juli

Launch gallery slideshow

Big fat envelope Juli
Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:Kimminita (contact)
Swap categories: Miscellaneous 
Number of people in swap:15
Location:Regional - NL
Type:Type 2: Flat mail
Last day to signup/drop:July 15, 2010
Date items must be sent by:July 31, 2010
Number of swap partners:1
Description:

Deze zag ik internationaal al een poosje op 1 bij de top swaps, maar hij wordt me te duur als ik naar buiten Europa moet sturen. Dus waarom niet voor ons cluppie organiseren? En newbies zijn welkom mits je profiel volledig is ingevuld natuurlijk.

Stuur een grote envelop (minstens zo'n 10x22 cm) tot de nok toe gevuld met goodies naar je partner. Lekker groot, lekker veel!

Wat je stuurt is aan jou. Zogenaamde zender's choice. Maar het is natuurlijk wel heel leuk om te sturen wat je partner graag wil ontvangen. Het is echter niet verplicht profiel passend. Het wordt wel op prijs gesteld als je bekijkt wat je partner NIET wenst te ontvangen. We willen ze immers positief verrassen.

Voorbeelden van wat je allemaal kunt sturen, maar weer creatief: Kaarten lint boekenleggers knopen buttons (Scrapbook) papier kralen hangers stickers recepten (oude) foto's boekjes handgemaakte spullen craft supplies thee cds/dvds stof (scraps) stempels postzegels. enzovoort enzovoort.

Alles moet wel in goede bruikbare conditie zijn natuurlijk. En de envelop moet door de brievenbus blijven passen. Zorg ook dat je hem goed dicht doet en beschermt met veel tape er omheen zodat er niets verloren gaat op reis naar je partner.

Veel plezier!

Foto: http://www.flickr.com/photos/tuscaloosa/4298261724/

EDIT: Er is ook een September swap aangemaakt van deze ivm vakantie periode.

Discussion

Kimmakesstuff 06/23/2010 #

Ja, leuk! Ik weet dat de verzender de keus maakt, maar zou toch willen zeggen dat ik niet zoveel heb aan scrapbook spullen en kraaltjes... dus die liever niet, verder zal ik niet zeuren en heb er zin in een envelop te vullen en iemand blij te maken!!

Lise 06/23/2010 #

Oh, wat een heerlijke swap! Maar precies in mijn vakantie! Gauw nog een keer doen ;)

Kimminita 06/23/2010 #

@Lise voor mij part iedere maand, haha.

@kimmakesstuff Dat mag je natuurlijk erbij zetten.

renate 06/24/2010 #

fijn te horen dat nog meer dit soort swaps leuk vind. Zelf zit ik ook in die internationale en zat ook te denken om hem hier op te zetten maar was niet zeker of nog meer het leuk zouden vinden. Dank je wel @Kimminita

april1604 06/24/2010 #

oh leuk!!! maar helaas ook tijdens mijn vakantie. Elke maand is een erg goed idee :)

mirry 06/24/2010 #

ik vind het ook superleuk!! maar ook in mijn vakantieperiode :-( doe dus graag mee met deel 2!

Kimminita 06/24/2010 #

Dus maar een September versie aangemaakt. klik :-D

littleZ 06/24/2010 #

Leuk!!! Ik vind ze ook altijd te duur internationaal! Ik ga meedoen, maar wel die van september (slimme jij!)

Lique 06/24/2010 #

Ik kan dan gewoon, niet op vakantie of iets, dus jaa I'm In!

lilmisspolkadot 07/ 2/2010 #

Ik vind het op zich leuk om mee te doen....maar....heb al een aantal keren deze swap internationaal gedaan en heb toen echt enveloppen met troep gekregen, gewoon vullen om t vullen..... Dus ben een beetje huiverig eerlijk gezegd...Maar het is de nederlandse groep....dus ga gewoon toch een keer meedoen ;-))

Weet dat verzender mag kiezen .... maar zou het wel super vinden als er enigzins gekeken wordt naar in ieder geval de grote NEE LIEVER NIET´s ;-)))) LOL

Spannend!

xx

Kimminita 07/ 6/2010 #

Je hebt gelijk @lilmisspoladot Du sik heb de tekst aangepast:

Wat je stuurt is aan jou. Zogenaamde zender's choice. Maar het is natuurlijk wel heel leuk om te sturen wat je partner graag wil ontvangen. Het is echter niet verplicht profiel passend. Het wordt wel op prijs gesteld als je bekijkt wat je partner NIET wenst te ontvangen. We willen ze immers positief verrassen.

liefgeval 07/16/2010 #

Ik ben heel benieuwd naar wat ik mag ontvangen :)! Als ik een voorkeur mag geven (ondanks de senders choice :P) zou ik graag handgemaakte dingetjes ontvangen of dingen waar ik zelf mee aan de freubel kan ;)!

renate 07/18/2010 #

Moet dit toch even kwijt. Als je echt profiel based moet sturen dan moeten de swaps profile surprice heten in dit soort swaps moet je echt dingetjes sturen wat op het profiel staat. Voor dit soort swaps zijn het de zogenaamde DESTASH swaps. Tuurlijk doet iedereen erg zijn best om dingen mee te sturen wat op het profiel staat of wat zei kan gebruiken.Of liever niet als er staat geen losse papiertjes of eten dan word dat niet bijgeloten. Wil eerlijk zeggen dat ik aan deze swap mee hebt gedaan om mijn hobby la eindelijk eens op te ruimen die begon uit te puilen met dingen waar ik zelf niks mee doe. maar wees gerust er zitten echt leuke dingen bij voor mijn partner wat zei kan gebruiken. Mag niks verklappen. zeg dit om evt hoge verwachtingen te voorkomen. Foto komt binnenkort op mijn FLickr

Kimminita 07/21/2010 #

Deze swap is niet profile based, maar inderdaad wel rekening houden met wat iemand echt niet wenst te ontvangen. Ach, dat is het hele idee achter swap bot toch, iets sturen waarvan je weet dat de ander er blij van wordt? Een voorkeur geven mag altijd, maar verwachten dat daaraan voldaan wordt is hier niet aan de orde. Wensen mag een mens altijd, en dan maar wachten of die uitkomt zoals jij de wens geformuleerd hebt :D

Lique 07/29/2010 #

Foto'sss!

Er zijn al een aantal mensen die hebben ontvangen, maar ik heb nog geen foto's gezien!

Kom maar op, wij willen mee genieten als mensen die hem nog niet hebben ontvangen :D

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: